دولت آلمان مخالف عرضه رمزارز فیس بوک

دولت آلمان مخالفت خود را در جهت توسعه برنامه های آینده برای ارز دیجیتال فیس بوک در اتحادیه اروپا مطرح کرده است.

به گزارش مجله خبری هفتگی آلمانی اشپیگل ،نماینده اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU) توماس هیلمن که مسئولیت سیاست بلاک چین در این اتحادیه را به عهده دارد ، مخالفت خود را با پروژه لیبرای فیس بوک اعلام کرد .

اجازه ندهید استیبل کوین های خصوصی وارد بازار شوند

هیلمن در اینباره اظهار داشت که در ائتلاف بزرگ توافق شده است “اجازه ندهید استیبل کوین های خصوصی وارد بازار شوند.” وی در ادامه توضیح داد:

تاکنون اقتصاد با اقدامات انجام شده و تدابیر اتخاذ شده توسط بانک های مرکزی کار بزرگی در مقابله با بحران و تورم انجام داده است. هنگامی که یک ارائه دهنده ارز دیجیتال بر بازار تسلط یابد ، برای رقبا بسیار دشوار خواهد بود.

با این حال ، این گزارش خاطرنشان می کند که دولت فدرال در استراتژی بلاک چین خود، توسعه ارز دیجیتال دولتی را پیش بینی می کند.

ارز دیجیتال اروپا در مقابل ارز دیجیتال فیس بوک

هیلمن اظهارات خود را در مورد ادعای برونو لی میر ، وزیر دارایی فرانسه مبنی بر اینکه اروپا باید ارز دیجیتال خود را در نظر بگیرد که می تواند ارز دیجیتال فیس بوک را به چالش بکشد ، بیان کرد.

در جلسه وزرای دارایی اتحادیه اروپا در هلسینکی ، لی مایر گفت که وی درباره پتانسیل ارز دیجیتال اروپا با همتایان خود در این قاره گفتگو خواهد کرد. وی همچنین ابراز نگرانی کرد که ارائه استیبل کوین لیبرا می تواند خطراتی را برای مصرف کنندگان ، ثبات مالی و حتی حاکمیت کشورهای اروپایی به همراه داشته باشد.

بر خلاف آلمان و فرانسه ، مدیر نظارت بر بازار مالی سوئیس، مارک برنسون معتقد است که این آژانس برای همکاری بین المللی و نظارت بر روشی که شبکه رمزارز برنامه‌ ریزی‌ شده فیس بوک را کنترل می‌کند، آماده است.

برنسون تصریح کرد که فقط با هماهنگی و مشاوره بین المللی می توان شرایط رمزارز لیبرا را مدیریت کرد و افزود: تاکنون شاهد چنین رقابت زیبایی نبودیم.

منبع: کوین تلگراف

ثبت دیدگاه